Uganda

Afrika venter. Det må det gøre. Januar må være løsningen. Uganda er måske en mulighed.

Først:

This slideshow requires JavaScript.

Herefter lidt opløftende nyt fra Udenrigsministeriet:

Der er en betydelig risiko for terrorangreb i Uganda. Rejsende i landet opfordres til at udvise forsigtighed på offentlige steder, som indkøbscentre, hoteller m.v., og undgå steder, hvor mange mennesker samles.

Udvise forsigtighed på mit hotel, siger I? Jamen, jeg vil da sørge for at liste mig rundt på gangene og hviske, når jeg bestiller min Nile Special.

I juli 2010 fandt tre eksplosioner sted i Kampala, i henholdsvis Ethiopian Village restaurant i Kabalagala samt i Kyadondo Rugby Club i Logogo. Mange blev dræbt og såret ved terrorangrebene. Lignende angreb kan ske igen.

Virkelig? Der kan ske angreb igen? Jeg var forkølet engang. Kan det også ske igen? Jeg må hellere holde mig hjemme i kælderen.

Det frarådes at opholde sig i nærheden af, eller at krydse Ugandas grænser til DR Congo og Sudan.

Jeg er ikke sikker på Udenrigsministeriet bliver venner med DR Congos (Diamond Tourism Inc.) eller (Syd)Sudans turistråd (AK47s’R’US) lige foreløbig.

Færdsel til fods efter mørkets frembrud bør helt undgås. … Al kørsel på landevejene efter mørkets frembrud frarådes, først og fremmest fordi køretøjer og veje ofte er i meget dårlig forfatning.

Man kan allerede mærke sommerfuglene i maven, når man sådan tænker på at sidde der – helt forsigtigt – på sit hotel hver aften efter at være blevet kørt hjem af sin (vel hvide?) chauffør lige inden mørkets frembrud! Det er stoffet eventyr laves af!

Nå, vi får se hvad snefnugget og en eventuel rejsemakker tør og ikke tør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s