Bobler

Flere bobler! Både dem fra Bubble Bobble og den slags, man gemmer sig i og ser verden anderledes igennem. Ikke så meget tyggegummibobler.

I en “gåtur hjem fra arbejde”-boble dæmpes alle lyde, og jeg føler mig fuld. Går derinde, kigger ud. Fuld. På vej hjem fra arbejde. Folk på gaden og deres hurtige cykler ligner sig selv. Det er helt klart mig selv, der er i boblen. Gad vide om de kan se den. Gå hjem! Det gør min kæreste også lige nu.

Alt ændrer sig i bobler. Ordene “Hagia Sophia” bumler og tumler gennem luften og er næsten udmattende at lytte til. Man skal passe på, hvor man går, når man er i en boble. Se og lyt skruet ned til et minimum, smag og lugt næsten væk. Kun spider senses der får hårene til at rejse sig ved et vinterstrejf, giver mig nys om, at mit blod optager mere ilt end normalt.

Arbejdsbobler er tit stålhårde og udmattende. De er som et af de mareridt, hvor en alligator næsten hapser dig. Når man vågner er man drænet og badet i sved. Nogle gange med tandmærker.

Skrivebobler hvor der er helt stille lige indtil Unknown ringer er de bedste. Fuck Unknown! Hvad nu? Forfra? Hvordan skaber man bobler? Gid jeg vidste det.

Fuldemandsbobler gælder ikke (lige nu).

Min erfaring med bobler er ikke enorm, men jeg tror, at alle bobler er gennemsigtige (for andre), stort set aldrig holder mere end et par timer, men til gengæld er næsten umulige at trænge igennem. Kør min fod over eller skyd en and, og boblen sprænger. De er måske hverken trygge eller varme eller lige så sjove som andre bobler, men der er en grund til at boble-coke er the number one drug blandt knapt så unikke snefnug.

Nyd dine.

IMG_5096

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s