Dyb(t) blå (genindfør dødsstraffen)

Dyb blå. Farven på min elskede konfirmations-mountainbike. Og på min ikke-helt lige så elskede Avenue, der i går blev stjålet. Det må være den dybe blå, der forståeligt nok hypnotiserede dem.

Det er første gang i mine ca. 11 år i København, jeg har fået stjålet en cykel. Det var min tid. Parkeret på Hovedbanen natten mellem fredag og lørdag, beder man (åbenbart) selv om det, kædelås eller ej.

Så hvad sker der nu? Nu vil jeg begynde et langt og omstændigt stykke lobbyarbejde og iværksætte landsdækkende reklamekampagner for at få dødsstraffen genindført. For en meget specifik gruppe af mennesker. Åhhh, hvis bare man var religiøs, så man kunne ringe til Helvede og forudreservere deres særlige plads dernede (henne, oppe?).

Men først vil jeg GÅ ned og kigge på en ny cykel. Heldigvis kan det også have sine fordele.

IMG_2720

5 tanker om “Dyb(t) blå (genindfør dødsstraffen)

  1. Jeg er ikke som sådan religiøs, men jeg investerede engang i et titurskort til samtlige religioner. Det er skide smart, hvis man for eksempel pludselig får brug for at sige nogle Ave Maria’er, at tro på reinkarnation eller at sende nogen i helvede. Måske du skulle prøve.

    Det skal nok gå godt!

  2. Jeg kan godt reservere pladser, eller det er lidt voldsomt man jeg kan høre ad om ikke han synes der skal deles lidt straf ud (har i øvrigt bandet cykeltyve hen hvor peberet gror mange gange (jeg har nu lært, at det er i Indien))

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s