Hurtigere!

Det er godt at være hurtig. Det er næsten altid godt at være hurtig.

F.eks. er det godt at være hurtig på cykel, hurtigere end sin ven jaget af en isbjørn og hurtigst ved 50 tryk på = på lommeregneren. I sengen er det dog kun godt nogle gange at være hurtig (hurtigere og hurtigst gør det kun værre, spar dig selv konkurrencen).

Men måske er der nogle enkelte andre tilfælde, hvor man godt lige kan være lidt langsommere (have brugt lidt mere forberedelsestiiiid, du ved). Således lykkedes det mig i dag at sige Nej tak, Nej, og eftertrykkeligt Nej til en tablet – og så dygtig jeg var til HURTIGT at sige nej! Man kunne meget rimeligt have stillet mig spørgsmålet Vil du være den hurtigste i verden?, og jeg ville ikke have haft andet valg end at svare Ja! (selvfølgelig lynende hurtigt).

Jyllands-Posten ville sælge mig nogle aviser og selv efter Er du sikker på, jeg ikke skal ringe dig op senere? Jeg vil give dig en Samsung tablet! (dybt suk – hør nu efter, idiot!)-talen, blev der svaret hårdt og kontant nej. Det havde jeg jo bestemt mig for. Således er det vigtigt både at være hurtig og stædig.

Nå, men Jyllands-Posten er også onde (bindestregen alene), telemarketing skal ikke belønnes, osv. osv. Og så er det jo ikke fordi, jeg længe har gået i tanker om at købe en tablet, overhovedet ikke har kunnet bestemme mig, og det egentlig ville løse problemet ret godt ved at få smidt en gratis tablet i nakken. Nej, sådan er det ikke!

IMG_4308

PS. Jeg tør næsten forestille mig scenariet, hvor jeg ringer op til dem og siger, jeg har fortrudt.

5 tanker om “Hurtigere!

 1. 1. Altid sige “Jeg bruger ikke..”, hvis du er for “flink” til at smide røret. Husk at han er i gang med at spilde din tid.
  2. Gratis tablet. Der er ingen sådan ting, som en gratis tablet (eller måltid).

  • Jeg har aldrig bare smækket røret på, men jeg er blevet godt til at cutte dem af. Lidt for god, måske.

   Jeg ved godt, at ingen giver en gratis frokost, men hvis det var noget med et abonnement, jeg kunne opsige efter tre måneder, eller hvad ved jeg, bla, så kunne det måske gå (de ringede til mit firma, så måske de havde et special offer for you, my mr. manager friend).

   • En gammel ven skrev for kort tid siden dette på Facebook:

    “Hatten af for teleselskabet 3’s salgsarbejde. De har ved at lovet en tidligere medarbejderen en gratis iPhone, bundet vedkommende til et abonnement på 18 mdr. til 499 kr. Så den gratis telefon ender med at koste 9.000 kr. og det er umuligt at slippe ud af. Ind imellem er det sgu dyrt at være naiv…”

    Special-offer.. til firmaer, som man kan snyde i ekstra lang tid. Almindelige tosser er beskyttet af loven.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s