Letvægter

Sån gårædjo.

Sådan går det jo, når hvad? Når man står stille i fire timer og drikker en Red Bull og en flaske vand?

Jeg var frivillig til Strøm i går. Tog imod penge ved hovedindgangen. Med fin kromutter/narkohandler-læderbæltetaske og det hele.

Alt går fint. Initielt klovneri over hvad 100-60 og 200-40 nu er (indgang, en tyver) går over, og lidt regn kan ikke ødelægge kækheden. Oliver, der også står i indgangen, brokker sig lidt over vægten af tyvere på lårene, og giver en lille dans. Hverken vægt eller dans kan røre mig.

Men så: sved på panden, svimmelhed, begyndende hovedpine og kækhed der bliver til Tyve kroner! Folks lugte og råb stikker som kødspyd i hoved og mave. 5 minutter senere står et snefnug med en læderbæltetaske med hundredekrone-sedler stikkende ud af og kaster op i hækken. 4-5 gange. Når lige at forestille mig blive rullet (altså berøvet) i mit eget bræk.

Vagten er heldigvis slut, og jeg kan stolt informere vennerne, der har stået og ventet på mig, at kl. 20 altså er klart over min sengetid. Pis.

Ét styk letvægter med kvalme og vinende hovedpine fumler sig hjem gennem gaderne. Gader der ligger øde hen på grund af Strøm. Pis.

PS. En af vagterne havde hørt om det før…det der med at kigge op og kigge folk i øjnene og kigge ned og tage byttepenge til folk…at det kan gøre folk rundtossede (we had access to too many læderbæltetasker and little by little we went insane), men HELT ÆRLIGT!? Bræktur, vanvidshovedpine og i seng kl. 20 pga. Hej…en tyver, tak!?

2 tanker om “Letvægter

  1. Jeg ved ikke, hvorfor jeg med det samme gik udfra, at tømmermænd var årsag til opkast. Det siger nok mere om mig, end det siger om dig. Til gengæld kender jeg godt følelsen af ubehag over voldsomt mange tilfælde af øjenkontakt på meget kort tid. Hos mig plejer det at resultere i besvimelse …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s