Min bror og stregerne der sidder på bussen

På et besøg hos Christian (min bror) og Viktoria (jeg nægter at bruge ordet svigerinde – det er ikke et af de gode ord!) for noget tid siden, sagde Viktoria noget skræmmende rammende om mig og Christian:

I er jo ikke venner, bare brødre.

Det har jeg tænkt en del over. De af jer der kender mig godt, ved udmærket at Christian og jeg ikke har et tæt forhold. Til det er vi ganske enkelt for forskellige.

Men derfor kan han jo godt være sej. Se bare her:

Tegningerne er fra en sommerlejr han var på som 3-årig. De taler vist for sig selv. Christian, du var et kreativt geni! Måske er du det stadig?

Og hvem ved, med din kærestes kulsorte humor og jeres ret så fantastiske datter, så kunne det jo være vi ligefrem endte på en tysk motorvej, til en tung spand hævi eller på en Nørrebrosk bodega sammen engang.

PS. Udflugten varede fire dage. Der blev udvekslet tre postkort (som jeg bliver nødt til at fremhæve, havde meget fine Næstved-motiver, fra en tid hvor Næstved stadig havde stolte torveprivelegier).

5 tanker om “Min bror og stregerne der sidder på bussen

  1. Jeg forstår ikke helt, hvorfor en voksen har følt behov for at forklare, at hovedmotivet på billede nummer to er et får. Det er da slet ikke til at tage fejl af!

  2. Jeg vil dog sige det ville ikke have skadet hvis der havde været en rytterstatue på et af de post kort, bare en lille en.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s