Ny læser? Start her!

Velkommen til hvis du er ny læser! Fedt at du læser med.

Dét at føre en slags dagbog på Internettet er spændende og medfører engang imellem fin konstruktiv kritik. Særligt har en lille bande, lad os kalde dem Multebergbanden, udmærket sig. Se bare her hvor sød Karen E er:

du er dog den største taber at høre på, og du er en grim mand, alt i dit ansigt hænger nedad. Sammen med resten af dig. Du er uspændende og ynkelig. De eneste der gider kigge efter dig er 17årige piger, som ikke har selvtillid nok til at tro på, at de har en chance hos de mænd, der rent faktisk er sexede og interessante. Så få dig dog for guds skyld en interesse, eller et eller andet at byde ind med, i stedet for det evindelige klynkeri.

4 tanker om “Ny læser? Start her!

  1. Morten, hvis du kan score 17 årige piger i din alder så gør du bestemt noget rigtigt! Bliv ved med at hænge nedad!! 🙂

  2. Har jo stalkeragtigt luret med i al hemmelighed og er nødt til lige at smide på bordet at Karen E eller whomever virker meget pissed-off-eks-sur…. og at 17årige piger jo bare ikke har udviklet kællinge-hed nok ( som vi andre ) til at afvise noget fascinerende, som jo tilsyneladende er til stede her. Og mere kan det kompliment vist ej heller pakkes ind.

    • Jeg er ret sikker på, hun ikke er en eks. Nok bare en pige der kom til at putte salt på sine havregryn i stedet for sukker (kan ske for alle, har selv prøvet det).

      Tak for den fine kompliment. Den var god at pakke ud!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s