We can do this the easy way….

Skal? Skal ikke?

Roskilde er let. Bulgarien er svært. Højskole er svært. Blive i København er SVÆRT.

Udfordringen er: tag alene afsted på ferie. Det er vel ikke fordi, jeg fysisk ikke tør købe billetterne. Ligeledes ved jeg ikke, om det er idet jeg sætter foden i lufthavnen, jeg falder død om af skræk. Vil det være ombord på flyet? Ved ankomst til det FARLIGE land? Eller i det øjeblik jeg skal sige hej til det første menneske, jeg ikke kender? Hvornår kan jeg forvente, at det bare ikke går, at det hele er noget dødsygt lort, jeg ALDRIG skulle have begivet mig ud i? Fuck. Undskyldningen om at jeg jo ikke gør det, fordi nogle mennesker er mere sociale end andre og blablabla bliver sværere og sværere at pushe til mig selv.

På godt gammeldags amerikansk, så skal det vist gøres til et positivt valg: om jeg tager på Roskilde eller ud at rejse alene, så skal jeg gøre det fordi, jeg mener netop dét vil være det sjoveste! Ikke for at undgå Roskilde, men for se Venedig og dø. Ikke fordi folk på højskoler ikke forstår ironi*, men fordi anden får lov at lege dj for Roskildefolket. Ikke fordi jeg ikke længere gider 20-årige piger på Roskilde, men fordi 36-årige Tommy fra Wales vil være et cool nyt bekendtskab. Og ikke fordi jeg kommer til at kede mig i Bratislava og mangler en at dele den perfekte urbuksdestination med, men fordi Roskilde er en uges fest med mine venner.

Kan jeg for engangs skyld ikke gøre noget fordi jeg har LYST!? Hvad har jeg lyst til?

Lad os nu lige starte med Distortion. Lad mig nu lige klare mig igennem fire dage med sol (er sikker hver gang, Copenhell derimod…), gadefest, teenagetøser og dårlig tækno. Hvis man kan klare dét uden kriller, derfra hvor blodet spilder, så kan man klare alt.

* På en tur til Grib Skov med Thomas sidste weekend mødte vi på ret så tilfældig vis tre søde (ikke single, æv!) piger, der havde gået på højskole sammen. Jeg overhørte en af dem fortælle, at hun som barn var så dårlig til at forstå ironi, at hun og hendes far havde opfundet håndtegn til at vise, hvornår han var ironisk.

PS. Hvis jeg tager på Roskilde, skylder jeg mig selv en rejse alene.

PPS. Det har intet med alder at gøre. Jeg har haft de her tanker længe, og jeg er helt sikker på, at der er masser 32-årige og ældre, der hvert år tager på Roskilde uden al dramaen.

PPPS. Roskilde kan vel også gøres svært? Hav det sjovt uden at drikke dig ned i gin eller vær med i nøgenløbet? Bum.

11 tanker om “We can do this the easy way….

 1. ooh, magelighed – jeg begyndte forrige år (som 30-årig) at rejse alene. det er blevet til seks ture samt tre ture med selskab. begge dele er fantastisk (fordi det er rejser bare? Jo!) og en gang imellem er der bare behov for at være fremmed alene. Så er stedet mere ligegyldigt. og iøvrigt læste jeg ‘burn’ og ikke ‘bum’ ved første gennemlæsning. go’ griner og go’ post.

 2. Gør nu bare BEGGE DELE. Det ene udelukker ikke det andet! Roskilde OG international man of mystery. Det er fedt at rejse alene, og ikke spor farligt.

  GØR BEGGE DELE.

  • Og JA, lad os gøre Roskilde lidt anderledes. Lydmuren virker alligvel ikke efter hensigten, please to reinvent!

 3. Jeg er enig med “gør begge dele” kommentaren. Jeg rejste selv for første gang sidste år. Jeg ventede lige så stille på, at jeg ville nå “spontaneous combustion” punktet, men det skete sgu ikke. Jo, der var tidspunkter, hvor det kunne have været fedt at have nogen. Men for fanden der var tider, hvor det var skøøøøønt. Do it!

 4. Måske skulle du tage et fotokursus i din sommerferie, du har lidt problemer med komposition og fokusering. I øvrigt er de tre piger du mødte i skoven alle singler(!) og vil gerne have du fjerner dine billeder hvor de er på online.

 5. Dine billeder er virkelig lort. Jeg er ked af at sige det mand. Men der er så mange af de her blogs med ynkelige revisorer, der sidder og fyrer sig selv af og får sig en god spiller over deres nyfundne kreativitet og ikke fatter hvor ynkeligt det er. Du er ikke et kreativt menneske og du staver af h til, Lad hipsterne om det bloglort og få dg en ordenlig interesse som jagt eller fiskeri. Og så få dig noget fisse for helvede. Hvis du vil med ud af det lort der så find asgerK på facen.

  • Ven af SigneP, kan jeg se…tsk tsk.

   Men, tak for din søde besked. Man ved ikke rigtig hvor man skal starte, måske man bare skulle lade være, for vi ved jo allesammen hvordan det er at diskutere på Internettet….

   AsgerK….you are the man! Må du få et langt og frugtbart liv fuld af fisse og døde dyr. Hvis du holder dig i din ende af Internettet, så holder jeg mig i min.

 6. Jeg har rejst alene nogle gange, og det er både fantastisk (at bestemme det hele selv) og lidt kedeligt (hvis man er genert og ikke tør antaste fremmede mennesker). Men du kan jo altid søge rejsekammerater på backpackerplanet.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s