Akklimatisering

Jeg gradbøjer mine udvindinger og udvinder mine gradbøjninger. Medina kaster forgæves sit lys efter læssevis af annullerede kvadratmeter. Fuld dynejakke, tomme øjne.

Hvordan passer man bedst ind? Nogle gange handler det bare om at tage beslutningen og VÆLGE at stille sig ud på vejen. Og få og give kram. Sådan siger de kloge. At man selv vælger om man vil det sjovt eller kede sig, om man vil feste eller surmule. Må man flygte? Til Bulgarien? Løser det noget? Måske det kan give et lille puf på vejen mod selvstændighed?

Der bliver aldrig varmt i dette land. Væn dig til det. Varmen vil altid være noget, der skal komme indefra. Netop i dette øjeblik står 30.000 mennesker og varmer sig kun for mig, kun for dig. Og fryser deres røver i laser. Akklimatiserer sig.

Men spillet er slut. Game over. Der figurerer ikke længere piger i modkørende retning. De er smuttet, taget videre. Deres cyklers tavse angreb henlagt til næste weekend. Der er tale om en komplet nedgravning, skrinlæggelse og fuckfinger til alle med køresyge. Den abstrakte fokus på selvpineri og tarv kan vi sagtens være foruden. “Vi spiller pladen fuld”, når man lige at drømme inden nogen har spillet bordet fuld, spillet dig ud mod de andre.

Vis mig nu bare én person der kan tænke en simpel, atomar tanke.

3 tanker om “Akklimatisering

  1. Vielen dank. Har netop siddet og kigget på tilsvarende smukke og sande ord fra en der bor i London og tilsyneladende også ved hvad det vil sige at være rundforvirret og snottosset….(du er hermed på listen – så må vi se om jeg finder ud af, hvad der er Gemt)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s