Dygtig, lille fjols!

Det er efterhånden lidt ligegyldigt. Folk kan mase foran og få deres lortedrinks på Vesterbro. Jeg kan tilbyde dem en forlomme med et smil, og de kan svare igen med et Fuck dig! Selvfølgelig skal jeg foran!. Dygtig, lille fjols.

Den fine, grå hue er altså tabt. Ok, den var aldrig en favorit og kommer aldrig igen. Det lader til at livet er sådan…favoritter der ikke nødvendigvis kommer igen. Ved du hvad? Jeg synes egentlig ikke jeg har gjort noget galt. Ikke at de har. Men de skødesløse silouetter på væggen gør det klart, at man er sin egen lykkes smed. Vor Herre Bevares! Hvad er det, der forventes af en?

Det er ikke fordi, der er slået æg på en skoldhed hjerne. Ikke at jeg ved det, men det er jo netop der, det bliver interessant. Når folk tør indrømme, de begår fejl ud over det hele. Hvorfor er folk så stolte og sådan nogle tøsedrenge, der stopper så snart lykken krakelerer bare det mindste. Så snart det begynder at blive spændende, og vi kan snakke om andet end hvad, hvem og hvordan. Giv mig hvorfor og sæt ild til resten, drømme og rester inklusiv.

3 tanker om “Dygtig, lille fjols!

  1. godt talt unge mand – de lyder som om de har tænkt dem varm i nattens larm. Suget ind i stedet for at spytte. Hårdt job. Så tung en pande.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s