Noget Fanden har skabt!

Der er så meget man kan skrive om, når man cykler hjem med ørene fulde af rustne søm og øjnene fulde af himlens appelsinskræller.

Bildøre der smækker, folk der tramper. Støj på hornhinderne. Fine og skinnende mennesker og maver fulde af kage. Tilknytning og distancering. Og hvorfor? Og hvem er det egentlig, der vil lege? Om torsdagen er der som bekendt mojitos til halv pris, men Vesterbro ligger jo i fortiden. Der er så meget, der ligger i fortiden. Der er også ting, der ligger i fremtiden. Jylland for eksempel. Crazy Daisy, Breezers og nogen på ho’ed. Måske en tur til Ukraine.

Jeg kan konstatere, at det er min aften. Mortens aften. Anden kigger lidt genert fra sin ydmyg plads på betonen. Det er ikke fordi hverken den eller jeg forventer et festmåltid og alle de store tanker er så småt ved at fortage sig, men drømmene og en vigtig følelsesmæssig erkendelse er der stadig: hellere alene end den forkerte. Ikke så tosset for sådan en helt almindelig torsdag aften.

Man kan også bare køre ud og tage nogle billeder.

Noget Fanden har skabt! Enjoy responsibly!

PS. Egentlig skulle det handle om alt det dystre. At det er vigtigt at huske det, at det ikke må undertrykkes i alle bestræbelserne (listerne) på at holde lykkelokomotivet kørende. For for snefnug, er det der, de allersmukkeste øjeblikket i livet ligger gemt. Bag mørk musik, tomme veje og en himmel som kun Fanden selv kunne have skabt. Jeg er ung og naiv. Aner ikke hvad jeg taler om. Men det er min ungdom, min naivitet, min uvidenhed. Nu er du med, ikke?

4 tanker om “Noget Fanden har skabt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s