Frak you!

Jeg fik jo sådan set ikke fortalt historien om de 31 missede mojitoer færdig: det var nemlig ikke bare et dumt snefnug, der havde glemt nøglerne i sin lejlighed.

Jeg kommer hjem fra rødvinslasagnehyggeaften hos S. (gone gammelmandsfar) og nøglen passer simpelthen ikke i låsen. Tjekker nøglebundt, etage, navneskilt, promille. Prøver et par hundrede gange. Vækker brormand og henter ekstranøgle, som heller ikke passer. Får fat på låsesmeden, der får døren op og kan konstatere, at nogen har placeret et fint, lille stykke metal i låsen (and might I add, god timeløn, señor låsesmed).

Så ovenpå dette og det tidligere (meget mavre) kælderrumsrøveri samt i hvert fald ét andet indbrud i opgangen indenfor de sidste par måneder, tænker jeg tre ting:

  1. Hvem har set sig sur på mig? Er det dig, Ghazanfar, fordi jeg vandt i squash?
  2. Skal jeg være nervøs nu? Skal jeg ud og købe en roittweiler, Rocco, som skal løbe frit rundt på mine 50 m^2?
  3. Stjæl bare min forstærker, mine højttalere, mit tv, og min gamle, crappy bærbare, men lad mine bits være! Nu har jeg købt en ekstra ekstern harddisk, som de små, hjælpeløse bits må kopieres over på, og så må den placeres på en endnu ukendt geografisk lokation.

Dét….eller nogen har ret dårlig humor. Uanset hvad…dette giver ikke ekstra point på solskinssøndagen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s