Joiner vinterkoret: hvor er Frk. Rigtig?

Kan man brokke sig over at have venner? Nej, det kan man vel ikke. Så skal man i hvert fald være en døgenigt. Og det gider jeg ikke være.

Men jeg vil heller ikke brokke mig. Blot konstatere, at jeg efter 2412 dates (plus det løse) – som så mange andre – godt kunne bruge en frk. Rigtig. Du ved, sådan en jeg kan lide, og en der kan lide mig. That’s it. Man skulle tro det var muligt, ik’?

[Intermezzo. Indsæt forebyggende liste:]

  • Mit liv er jo blevet åh-så godt. Jeg har slet ikke tid.
  • Jeg har været kræsen, sagt nej, afvist, slashet og skåret af mere eller mindre skøre årsager. Måske. Og bare rolig, jeg er skam også blevet slashet og skåret.
  • Jeg holder utroligt, ustyrligt måske usmagligt (men selvfølgelig ikke upassende!) meget af de pigevenner, jeg har fået gennem dating, særligt to, I ved hvem I er. Jeg ville ikke bytte jer for verden.
  • Når man leder finder man ikke en. Og så videre.

Men alligevel, oh du store Internetdating/Guldregnsgud. Holder du hende fanget i en kælder? Hende jeg skal lave braisseret ørneinderlår i stedet for frostpizza med. Hende der skal med til Uganda. Der har ommøbleret lejligheden, når jeg kommer hjem. Som tager med til UNKLE-koncert og læser højt fra Den Lille Prins.

Min liste er ikke såååå lang endda, jeg lover. Måske jeg skulle flytte i kollektiv.

PS. Jeg ved jo godt, at jeg har jinxet mig selv godt og grundigt med dette indlæg. Men måske det var meningen! (omvendt eller dobbeltomvendt psykologi? Dit træk, hr. Internetgud.)

4 tanker om “Joiner vinterkoret: hvor er Frk. Rigtig?

  1. SIKKE en flot aften, hva’!? Jeg mener, prøv lige at se månen! Ja, lige deroppe over dig! Øhm, host host, det må jeg lige tænke over. Jeg hælder til et nej.

    Faktisk overvejede jeg med mig selv, da jeg begyndte på denne blog og dating fyldte endnu mere i mit liv (hvor utroligt det end lyder), om dating og kvindelige eksistenser skulle være et tilbagevendene tema på bloggen. Jeg besluttede, at da jeg ikke er anonym og deler mine indlæg på Facebook, og samtidig af og til bliver venner på FB med piger, jeg dater, ville det være et potentielt roderi. Jeg er lidt en tøsedreng, indrømmet. Men bl.a. derfor undertitlen “at være næsten ærlig”.

    Kan godt se nu, at det jo er en total rookie mistake ikke at være anonym. Håber så bare, at folk om et par måneder ikke kan gætte hvem “den næsten normale nobody” er :).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s