Rent mel i vaskemaskinen? Ik’ i dag.

Jeg har været et dårligt snefnug i dag. Neglede på det groveste en reservet vasketid. Lod for engangs skyld være med at bekymre mig, tænkte i best case scenariet og blev straffet! På vaskemaskinelågen hang en seddel:

Det er IKKE ok at stjæle en reserveret vasketid! 😦

Og så kan du ellers tro snefnugget skammede sig. Skyndte sig at få det våde tøj i IKEA-posen. Ikke noget med at tørretumble men bare op at gemme sig i lejligheden, hvert øjeblik på vejen frygtende at den forurettede søndagsvasker – uden et eneste stykke rent tøj – skulle dukke op og give mig en lektion i etik, moral og vaskerettigheder. Tænkte på hvor godt og sødt et menneske, der skulle belemres med en egoistisk nar. For ih hvor man dog skammer sig. En af ens dårlige sider udstillet til skue for hele verden – eller i hvert fald hele vaskekælderen. Pinligt!

Så til dig, vaskeborger og reservatør af maskine 1 og 2 kl. 16-18 på denne søndag den 20. november 2011, lover jeg på Miele, Öko Lavamat og alle andre højhellige vaskemaskinefabrikanters navne, ej igen at bryde de forenede vaskekældres love – or so help me, Omo!

Undskyld!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s