Spunk og lyserøde hipsterflag

OK, nu tager vi lige mulighederne på skrivebordet: iPod. Ryd op. Please to fix. Fuck. Kompetencelisten. Den er must have, ikke nice-to-have. Foto? Hmm mja, men nok mere sandsynligt at snolde for 100 kr og placere mig på sofaen til Battlestar Galactica. Touché. Kliché. Hvad fanden er ordet, jeg leder efter? Øhm…mirage? Pas. Videre!

Noget med ASE? Pass. Ikke på en lørdag! No fucking way. Cykelpumpning og tøjvask bliver forresten også først senere. I morgen faktisk. Guldregn til kl. 8, tsk tsk. Porto til lejekontraktbrevet. Kan jeg overskue det? Det kan også vente. Der er så meget der kan vente. Hvad kan ikke vente?

Jeg burde jo lave noget, gøre noget. Noget aktivt. Det vil gøre mig glad. Ikke kede mig. Research til miniføljetonen vil virkelig give pluspoint på samvittigheden. Men den er fandeme svær. Det virker så indlysende, at der er noget galt, men så forbandet svært at forklare det og dokumentere det på en måde så selv ikke NationalbankMads kan være uenig. Måske jeg starter i dag. Måske NationalbankMads ikke behøver forstå det eller være enig? Hele pointen er vel, at en lille forskel også gør en forskel.

Nu ved jeg i hvert fald den hedder Netto. Danskvand, grøn te (ad, ik’ til mig!), mælk, ost, brød, du ved. Og mon ikke også, der havner en pose FULD af farvestoffer, dyrt dyrt fedt og alle de sejeste E-numre i kurven.

Dejavú!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s