2200 Hverdagsritualer

Jeg har fået et af mine billeder med på 2200 Hverdagsritualer, så hvis du har lyst kan du lige nu se mit billede et sted på Nørrebrogade (du må spørge pænt, hvis du vil vide hvor):

4

For en total amatør som mig er det egentligt ret fedt og for det ikke skal være løgn, kommer det måske med i en fotobog senere. Der er vist blevet udvalgt ca. 180 ud af i alt ca. 700 billeder, så på den måde går det fint i tråd med ikke at føle sig som et alt for unikt snefnug, men som nyudsprunget hippie-optimist vælger jeg alligevel at tage det som et skulderklap

Jeg indsendte også tre andre billeder:

Jeg synes faktisk selv bedre om de to sort-hvide, men Trine mente, at kuratorerne nu nok ville kunne lide de fine ballonner. Hun fik ret, så tak til Trine. Hun og en masse andre skidedygtige fotografter udstiller forresten i Photo City, så skynd dig ud til Carlsberg og kig på Læsø, strippere, 9/11 og meget mere. Om ikke andet så slå et smut forbi Nørrebrogade….folk er virkeligt dygtige, og du kan snacke en durum, mens du kigger.

Som en sidste bonusinfo kan jeg fortælle, at Fatamorgana holder fest på fredag på Enghavevej. Der kommer DJs og alt muligt andet sejt, så der er vist ingen undskyldning for ikke at få lidt foto under huden!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s